Üniversitelerde Cinsel Taciz ve Saldırıyı Önleme İnisiyatifi

Kadın Çalışmaları Bilim Dalı Yüksek Lisans programı öğrencilerinden bir grubun rehberliğinde İstanbul Üniveristesi farklı fakültelerden öğrencilerin de olduğu Üniversitelerde Cinsel Taciz ve Saldırıyı Önleme İnisiyatifi oluşturulmuştur. İnisiyatif kendisini şu şekilde tanımlıyor:

CTSİ-İÜ, İstanbul Üniversitesi tüm bileşenleri için cinsel taciz ve saldırıya ilişkin vakaları ve yaklaşımları görünür kılmak, cinsel taciz ve saldırıya yönelik ilkelerin ve mekanizmaların oluşmasını sağlamak ve üniversitedeki cinsel taciz ve saldırıya karşı bir dayanışma ağı oluşturmak amacıyla kurulan bir öğrenci inisiyatifidir.

“Hayır” Hayır Demektir! afişine buradan, Üniversitede Cinsel Taciz ve Saldırıya Karşı Sesini Yükselt afişine buradan ve inisiyatifin hazırlamış olduğu broşüre buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca İnisiyatifin iletişim bilgileri:

Facebook: https://www.facebook.com/iuctsi
E-posta: iuctsinisiyatifi@gmail.com